زیتون(روان شناسی ازدواج)

افرادکم خون ! توجه کنیم

سیده زهره طباطبائی
یونجه یا طلای سبز با نام علمی Medicago sativa و نام انگلیسی Alfalfa مهمترین گیاه علوفه ای دنیاست.
یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد برگهای آن دارای سه برگچه می‌باشد برگچه‌های نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است.

اولین بار توسط مادهابرای تامین غذای اسب هایشان اهلی گردید.

یونجه در ایران در مناطق مرکزی و جنوبی به مقدار بسیار زیاد کشت می شود .زنبور عسل گل یونجه را دوست درد واز آن شهد زیادی بدست می آورد و تبدیل به عسل می کند .

 

Wild Alfalfa Flowers
 
 

Wild Alfalfa Flowers
Medicago sativa

 

 

پرورش این گیاه در قدیم برای تهیه علوفه چهارپایان بوده ولی در حال حاضر بعلت دارا بودن مواد مغذی به مصرف غذایی انسان نیز می رسد .

 

 یونجه، گیاهی است با خواص فراوانی که در بیشتر کشورها به خصوص کشورهای آسیایی از این گیاه به عنوان تحریک کننده اشتها و درمان زخم معده استفاده می شود. در کشور هند از برگ یونجه برای درمان زخم معده، درد آرتریت روماتوئید و برطرف کردن احتباس آب استفاده می شود.

یونجه تازه در بسیاری از کشورها مانند چین و روسیه و آمریکا به مقدر زیاد بجای اسفناج مصرف می‌شود.یونجه دو برابر اسفناج آهن دارد بنابراین خون ساز است و برای کسانیکه به کم خونی مبتلا هستند مفید است.

مزاج یونجه  گرم است. البته تاره آن گرم و تر و خشک شده آن گرم و خشک است.

 یونجه رابصورت تازه و یا جوانه آنها رابا سالاد میل کنید.

 

 

 

 

 

 

 

  فواید یونجه:

 برگ این گیاه سرشار از ویتامین های مورد نیاز بدن از جمله تمامی ویتامین B،A،D،EوK است.همچنین دارای آمیلاز که آنزیم مخصوص هضم مواد نشاسته‌ای است می‌باشد.

* سردردهای میگرنی را کاهش می دهد.

* به نوشته سایت «ehow»، میزان قلیایی بدن را افزایش می دهد.

* اختلال خودایمنی را درمان می کند.

* خون، کبد و روده را تصفیه می کند.

* از بروز سکته پیشگیری می کند.

* میزان قند خون را پایین می آورد.

* مصرف روزانه مخلوطی از آب یونجه، هویج و کاهو به مقدار مساوی به رشد مو کمک می کند. غنی از عنصرهای مفید برای رشد مو است و مانع از ریزش مو می شود.

* با پایین آوردن میزان کلسترول خون، در کاهش خطر بروز بیماری های قلبی نقش دارد.

* دم کرده آن با نعناع، برای سیستم گوارشی بسیار مفید است.ناراحتی های گوارشی مانند حالت تهوع، زخم معده و سوء هاضمه را برطرف می کند و اشتها را بهبود می دهد.

* مصرف منظم آن، سموم بدن را دفع می کند.

*با همه مزایایی که یونجه دارد در خوردن تازه آن نباید زیاده روی کرد زیرا بسیار نفاخ است.

-------

ویتامین کا یونجه  خیلی بالااست تصورکنم فوایدش هم بخاطرهمین باشد
اینکه سردردمیگرنی راخوب میکند نشانه ان است که سردردنشانه کم خونی است

نویسنده : هاشم : ۳:۳۳ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱٠/۳
Comments نظرات () لینک دائم