زیتون(روان شناسی ازدواج)

آشنایی با روش تهیه آش شیر - غذای محلی تبریز، دریان

 سیده زهره طباطبائی

آشنایی با روش تهیه آش شیر - غذای محلی تبریز، دریان

همشهری آنلاین:
آش شیر یکی از چندین غذای محلی و سنتی تبریز، دریان است.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

شیر: یک لیتر

گندم پوست کنده: 300 گرم

نخود: 60 گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

کشمش بی‌‏دانه، گردو، بادام: جهت تزیین

طرز تهیه:

گندم را از شب قبل خیس کنید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعاب‌دار شود.

سپس کمی نمک اضافه کنید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.

در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم کنید تا آش غلیظ شود.

در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.

در کنار این آش معمولاً فالوده‌ی خانگی سرو می‏‌شود.

----------

غذای فوق به علت داشتن ویتامین های مختلف مفید است

نویسنده : هاشم : ٥:۱۳ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/٢/۱۱
Comments نظرات () لینک دائم