زیتون(روان شناسی ازدواج)

زیتون را در آب شیرین کنیم وبخوریم

من یه جا خوندم زیتون شور یا ترش نخرید. زیتون شکسته بخرید.نظرت چیه؟

نویسنده :

معمولا زیتون وقتی به درخت است ومی رسد قهوه ای رنگ وبسیار تلخ است اولین مرتبه ما اطلاع نداشتیم تصورکردیم همینکه رسیده خوردنی است ازبس تلخ بود ظهرکه خوردیم داخل باغش تا غروب دهانمون آتش بود وهرکاری میکردیم تلخی اش نمی رفت این تجربه را داشته باش تا بک درخت دیدی نچینی بخوری

برای ازبین رفتن تلخی بطوریکه خواصش راازدست ندهد دوتا سه ماه داخل اب نمک غلیظ که قبلا آب راجوشانده وسردکرده باشند می ریزند والانمیشه بخوری وقتی بدست امد شوراست برای اینکه بشه بخوری یک ساعت یا دوساعت قبلش داخل اب شیرین می ریزند ومیخورند

به پرورده ان رب انار و گردو وگلپرو...میزنند که طعمش بهتراست وگردو مرغوبترش میکند

اما ترشی ان مضر است یعنی هیچ نوعی ترشی برای طبع های این زمانه که غذاهای فریز شده و برنج استفاده می کنیم مفید نیست جز لیموترش و البالو و رب انار

-----------------

زیتون سبز : یک کیلو

مغز گردو : ۲۵۰ گرم

سیر : به هر اندازه که دوست دارید

انار ترش : به اندازه کافی

آب انار : یک لیوان

رب انار : یک قاشق غذاخوری

گلپر : یک قاشق چای‌خوری

چوچاق ( سبزی‌ محلی ) اگر ندارید نعنای خشک ساییده شده : ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به اندازه کافی

 طرز تهیه :

ابتدا زیتون‌ها را تا دو سه ساعت در آب ولرم خیس کنید سپس هسته‌هایش را درآورید.

بعد زیتون‌ها را خوب بشویید و بگذارید آبش برود در غیر این صورت زیتون پرورده‌تان شل و آبکی می‌شود.

حالا مغز گردو را خوب خرد کنید تا آماده مخلوط کردن با زیتون شود. البته نباید خیلی پودر شود طوری باشد که مغز گردو را زیر دندان‌های‌تان حس کنید.

حالا انارها را خوب چرخ کنید تا یک دست و نرم شوند. انار نباید به صورت درسته و دان در زیتون پرورده ریخته شود.

سبزی محلی را که شمالی‌ها به آن چوچاق می‌گویند، خوب چرخ و یا ریز خرد کنید. اگر سبزی محلی ندارید نعنا خشک یا تازه هم کارتان را راه می‌اندازد.

سیرها چرخ و یا ریز کنید.

حالا وقت مخلوط کردن مواد است. زیتون‌ها را در یک ظرف نسبتا بزرگ بریزید و کم کم موادتان را به آن اضافه کنید.

اول گردوی خرد شده و بعد سبزی چرخ شده و سیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. گلپر، آب انار، رب انار و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

حالا زیتونی‌ را که پرورانده‌اید داخل یک ظرف شیشه‌ای بریزید و بگذارید یک شبانه روز در یخچال بماند. بعد از یک روز می‌توانید با غذا میل کنید.

 

نکته ها :

در مصرف رب انار و آب انار دقت کنید. اگر آب انار بیش از یک لیوان باشد زیتون پرورده‌تان آب می‌اندازد و آب و دانش از هم جدا می‌شود.

رب انار را هم زیاد اضافه نکنید زیتون پرورده نباید زیاد ترش باشد.

طعم و مزه زیتون پرورده به سیر آن است ولی اگر سیر دوست ندارید از پودر آن که بوی کمتری دارد استفاده کنید.

اگر زیتون سبزی که خریده‌اید تلخ است یک شبانه‌روز در آب نمک و آب لیمو بخیسانید تا تلخی‌اش برطرف شود.

نویسنده : هاشم : ٥:٠٠ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/٢/۱٩
Comments نظرات () لینک دائم