زیتون(روان شناسی ازدواج)

روغن هسته انگورگشاینده دریچه رگ های قلب بجای بالون گذاری (معادلش مویز)

 

روغن دانه انگور به عنوان یک روغن خوراکی با کیفیت بسیار بالا و موثر در بهبود بخشیدن کلسترول داخل خون شناخته شده است.

 

مصرف این روغن بسیار اقتصادی تر از سایر روغنهاست،چرا که فقط نصف تا ثلث روغن دانه انگور در مقایسه با روغنهای دیگر برای پخت و پز مورد کافیست .این روغن گیاهی جایگزین مناسبی است برای سایر روغنها که در تهیه سالاد و انواع پخت و پز و حتی تهیه شیرینی استفاده میشوند و به عنوان یکی از مواد محرمانه فرمولهای غذایی سر آشپزهای اروپایی درآمده است.

 

تحقیقات در امریکا نشان داده است که روغن دانه‌های انگور نیز می‌تواند سلول های سرطانی را نابود کند. محققان در تست آزمایشگاهی دریافتند که روغن دانه انگور، سلول های سرطان خون را ترغیب می‌کند که دست به خودکشی بزنند و خود را نابود سازند. براساس این گزارش که از سوی مرکز تحقیقات سرطان کلینیکی در امریکا منتشر شده، ‌در ظرف ۲۴ ساعت، ۷۶ درصد از سلول های سرطان خون که در معرض این روغن قرار گرفته بودند، نابود شدند. در حالی که به سلول های سالم نیزهیچ آسیبی وارد نشد. دانشمندان با توجه به نتایج فوق اظهار داشتند: این یافته احتمال کشف روش‌های درمانی جدید را افزایش می‌دهد

 

روغن هسته انگور یک روغن خوشمزه و ایده آل برای آماده کردن غذاهای سرد و گرم است.روغن هسته انگور سالهاست که در آشپزخانه‌های اروپا به خاطر طعم خوش و فواید بهداشتی آن به روغن‌های دیگر ترجیح داده شده و مصرف می‌شود.روغن هسته انگور,از هسته‌های انگورهایی است که پس از آب‌گیری برای آب انگور و سرکه مصرف می‌شوند و در یک روند سالم جهت استحصال روغن,مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روغن برخلاف روغن‌های دیگر دود نمی‌کند و نمی‌سوزد.نه تنها بر طعم اصلی غذا تاثیر نمی‌گذارد بلکه اندکی طعم کره‌ای به آن می‌دهد. روغن هسته انگور دارای بالاترین مقدار اسید lineolic یعنی ۶۸ الی ۷۶ درصد می‌باشد. این اسید از اسیدهای چرب بسیار ضروری برای زندگی انسان محسوب می‌شود که بدن قادر به تولید آن نیست.این روغن منبع سرشاری از ویتامینE می باشد که نقش بسیار موثری در جلوگیری از امراض قلبی دارد و مانع لخته شدن خون در رگها و تصلب شرائین می‌شود.

 

این روغن ترکیبی از قویترین آنتی اکسیدانیهای طبیعی موثر در کاهش وزن تنظیم قند خون افزایش استحکام رگ ها و جلوگیری از بروز سکته و بیماریهای قلبی کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها افزایش سطح ایمنی بدن و کاهش پاسخ های آلرژیک بدن بهبود بینایی چشم کند کردن فرایند پیری شاداب نگه داشتن پوست از دیگر خواص این روغن گیاهیست.

 

توجه داشته باشید که مصرف یک قاشق غذا خوری از روغن هسته انگور,تقریبا نیاز روزانه بدن به ویتامینE را تامین می کند.جالب است که بدانید روغن هسته انگور به طور طبیعی فاقد کلسترول است.این روغن در حالی که خاصیت افزایش کلسترول مفید یاHDL را داردمیزان کلسترول مضر یاLDL وtriglycerides (نمکهای آلی حاصل از ترکیب گلیسیرین و اسیدهای چرب) را کاهش می‌دهد و به همین علت راهی مناسب برای پایین آوردن چربیهای اشباع شده است.روغن دانه انگور دارای نوعی از آنتی اکسیدان‌های بسیار خوب است و بافتها و نسوج بدن را از جراحت و آسیبها محافظت می‌کند.

این روغن به خاطر خاصیت نرم کنندگی،در صنایع آرایشی و بهداشتی مصارف فراوانی دارد.از این روغن برای حالت دهنده مو استفاده میشود که حاصل آن موهای پرپشت و براق و با قدرت رشد خوب و به لطافت تارهای ابریشم خواهد بود.

درجه حرارت مناسب برای روغن دانه انگور از سایر روغنها مثل روغن زیتون،کنجدو کانولا بشتر است.چنانچه غذای تهیه شده با روغن هسته انگور را در یخچال نگهداری کنیم روغن آن سفت و سخت نمیشود.

قیمت هر کیلو روغن انگور 35000تومان است .

 

برای تهیه این محصول با شماره 09117704957 ( سادات ) تماس حاصل فرمایید .

http://www.amooattar.com/shop/uncle-apothecary-shop/روغن-هسته-انگور؛کیمیای-هستی.html

نویسنده : هاشم : ٥:٢٥ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۳/۱۱
Comments نظرات () لینک دائم