زیتون(روان شناسی ازدواج)

غذاهای زمستونی زهره

غذاهای زمستانی(1)

   در فصل زمستان که هوا بسیار سرد می شود بیشتر دوست داریم در خانه بمانیم و از گرمای درون خانه و آشپزخانه لذت ببریم.
دراین فصل غذاهای گرم بسیار مناسب هستند .منظور از گرما فقط حرارت بیرونی غذا نیست بلکه غذاهایی که طبع گرم دارند نیز بسیار مناسب است.
طب شرقی سبزیهایی که بیشتر طول می کشند تا رشد کنند را گرم می داند.مثلن کلم را گرم می داند ولی کاهو که سریعتر رشد می کند را سرد می داند.
سبزی های ریشه ای مانند هویج و همینطور ادویه های گرم مانند فلفل برای زمستان ما را گرم می کند.
در فصل زمستان همانطور که فعالیت ما کمتر می شود و  بیشتردرون خانه هستیم غذاهای متراکمتر و فشرده تر که کالری خوبی هم تولید می کنند بسیار مناسبند.
غلات و جوانه ها از این جمله اند.
همین طور کنجد(گرم و تر) و دانه افتاب گردان(گرم و تر) منبع خوب و مناسب تامین کالری هستند.
و نیز انواع لوبیا و نخود  غذا هایی  بسیارمفید برای زمستان هستند.

در این قسمت چند سالاد  که از سایت های مختلف است با تغییراتی در دستورات آن تقدیم می گردد,


سالاد زمستانی:

1-سالاد جعفری
Parsley & Preserved Lemon Salad

Parsley & Preserved Lemon Salad


مواد لازم:
  روغن زیتون
   آب لیمو
    1 حبه سیر خرد کرده (اختیاری)
نمک
  فلفل سیاه(خیلی گرم و خشک)
    جعفری(خیلی گرم و خشک)
     نعناع(نسبتن گرم و خشک)
  
   در یک کاسه کوچک  روغن زیتون ، آب لیمو، سیر اگر دوست دارید، نمک  و فلفل را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
جعفری  را ریز ریز کرده  در یک کاسه سالاد بریزید. نعناع را به شکل نوارهای باریک برش داده و به جعفری اضافه کنید اگر دوست دارید.
و سس سالاد را رویش ریخته و هم بزنید.

http://localfoods.about.com/od/winter/r/parsleysalad.htm



می توان به سالاد جعفری ,نخود اضافه نمود و سالاد نخود -جعفری که مغذی تراست ,تهیه نمود.
سالاد نخود
آشنایی با روش تهیه سالاد نخود

مواد لازم:

نخود از شب خیس خورده                       
سالاد جعفری

طرز تهیه:

1- نخودهایی را که ازقبل خیس کرده اید از آب درآورید وهمراه یک سیرکامل در قابلمه بزرگی بریزید.

2- روی نخودها آب بریزید و بگذارید یک ساعت و نیم تا دو ساعت بجوشند تا به طور کامل بپزند.
قبل از این که نخودها کاملا پخته شوند به عنوان چاشنی مقداری نمک به آن اضافه کنید و پس ازپخت، نخودها را از آب خارج کنید.

نخود ها را با سالاد جعفری مخلوط کنید.


منبع:

>>آشنایی با روش تهیه سالاد نخود





2-سالاد پنیر و گردو
Cranberry, Feta and Walnut Salad. Photo by manrat

 

مواد لازم:

    سبزی مخلوط( به نظرم بهتر است از سبزی خوردن به جای کاهو استفاده کنیم)
 
   پنیر فتا(سرد و خشک)
     گردو (گرم و خشک)
  سرکه بالزامیک
 عسل
فلفل سیاه و سفید
    روغن زیتون

-سبزی و پنیر و گردو را دریک کاسه مخلوط می کنیم.
در یک ظرف دیگر عسل و سرکه و فلفل را خوب مخلوط کرده  و روی سالاد می ریزیم و هم می زنیم.
http://www.food.com/recipe/cranberry-feta-and-walnut-salad-59829

 

 

 

3-سالاد جوانه گندم


سعی کنید در تهیه این سالاد،‌ برای طعم بهتر از آب لیموی تازه و اگر در دسترس نبود، از سرکه بالزامیک استفاده کنید.

مواد لازم:

جوانه گندم: یک پیمانه

ذرت نیم‌پز شده:‌ نصف پیمانه

پیازچه: 6 عدد

گردوی خرد شده: ‌2 قاشق غذاخوری

زیتون سبز: نصف پیمانه، هسته آن‌ها درآورده شود.

جعفری تازه: 2 قاشق غذاخوری،‌ خرد شود.

آب لیموی تازه: 4- 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

سبزی‌جات خشک معطر: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

• ابتدا ذرت‌ها را با مقداری نمک جوشانده و بپزید،‌ سپس آن‌ها را از آب بیرون آورده و بگذارید خنک شوند.

• جعفری،‌ گردو، گوجه فرنگی و پیازچه‌ها را خرد کنید و ذرت، زیتون و جوانه گندم را به آن‌ها اضافه کنید.

• نمک،‌ فلفل، پودر سبزی‌جات معطر، آب لیمو و روغن زیتون را به مخلوط فوق اضافه کنید و خوب هم بزنید.

• سالاد را در ظرف مورد نظر بریزید.

منبع:

 

>>آشنایی با روش تهیه سالاد جوانه گندم

 

 

 

 

4-سالاد لوبیا چیتی

 

مواد لازم:

لوبیا چیتی پخته(گرم و تر) یک فنجان


مغز کرفس خرد شده یک فنجان
   
 هویج پخته خرد شده(گرم و تر) یک فنجان
 لبوی  خرد شده(معتدل و کمی گرم) نصف فنجان
روغن زیتون  و آبلیمو
نمک و فلفل بقدر دلخواه

طرز تهیه:

موادی که برای سالاد تهیه کرده ایم را در ظرف سالاد می ریزیم . سپس روغن زیتون ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و بعد از به هم زدن به سالاد  اضافه می کنیم .

 

 

 

 

 

5-سالاد کولسلا

(COLESLAW SALAD)

 

Southwestern Coleslaw

 

مواد لازم:

    4 فنجان کلم
    1 هویج، رنده شده
    2 تربچه
    1 پیاز خلال شده
 حبه انگور

ماست

 

جعفری

روغن زیتون

سرکه بالزامیک

نمک

فلفل


روش تهیه:
ترکیب کلم، هویج رنده شده، برش های تربچه و  پیاز را در یک کاسه مخلوط می کنیم.

و روغن زیتون و سرکه و نمک و فلفل را با هم در ظرفی مخلوط کرده و همرا با ماست به کاسه سالاد اضافه می کنیم و رویش جعفری می پاشیم.

منابع:

http://simplyrecipes.com/recipes/southwestern_coleslaw/

 

http://www.tebyan.net/Nutrition_Health/cooking_foods/salads/2006/6/21/18191.html

 

در همین ارتباط:

>>سس ماست و ارده

 

>>سالاد فصل زمستانی

 

نویسنده : هاشم : ۸:۱٥ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٩/٢٠
Comments نظرات () لینک دائم